Gå til innhold

Angrer!

01/05/2011

Utrolig hvor surt det er å komme på et stevne og se alle andre ha det så morro i ringen. Jeg tok ikke sjansen på å starte, så da måtte jeg stå utenfor ringbåndet – grønn av misunnelse. 

Unnskyldningen min for å ikke starte var fordi Nusse og jeg ikke var helt sikre på alle øvelsene da fristen for å melde seg på gikkt ut. Jeg syntes jo dette egentlig var veldig fornuftig, fordi Nusse på de forrige stevnene har blitt veldig ukomfortabel i ringen. Da er det jo en fordel om hunden i alle fall er sikker på hva den skal gjøre.

Nusse i ruta
På bildet: Nusse i ruta 🙂 

I dag innså jeg at jeg mest sannsynlig har en hund som takler utestevner en god del bedre enn trange haller. For Nusse var helt med hun og enset ikke miljøet i det hele tatt. Om saken hadde blitt en annen i ringen sammen med en dommer vet jeg jo ikke, men åååååh som jeg hadde lyst til å prøve meg!

Nå skal terminlista for lydighetstevner studeres, så satser jeg på å finne et en helg jeg ikke jobber og Elisabeth ikke dømmer. For de som lurer nå, så skulle jeg mer enn gjerne gått for Elisabeth, men reglene er klare: Som eier av Nusse kan hun selvfølgelig ikke dømme oss.

Nusse apporterer

Bilde: Nusse apporterer 

De to øvelsene som vises på bildene over, er øvelsene som Nusse og jeg ikke helt har kommet i mål med. Jeg har ofte hell med ruta, men apporten er bare kul å hente. Å holde den helt inn på plass for å avlevere er teit. Nusse kaster den like gjerne på føttene mine, ser håpefullt på meg og lurer på om jeg ikke skal kaste den igjen.
Elisabeth hjalp oss med dette på fredag, så nå skal vi legge oss i hardtrening så denne øvelsen sitter til debuten i LP2 🙂

Zokus mamma, Itzy, var en av hundene som gikk i eliteklassen i dag. Gjett om Zoku nå har fått noe å leve opp til. Før vi dro hørte vi nemlig at Itzy mest sannsynlig har blitt lydighetschampion!  Grattis så masse til Liz, eier av Itzy og oppdretter av Zoku 🙂

Nå håper jeg det er greit for Liz at jeg legger ved et bilde av dem.


På bildet: Liz Rognstad og Itzy

Etter enda en innholdsrik dag, ligger vi rett ut alle sammen (I alle fall vi jentene).
Zoku og Foxy taklet også miljøet bra i dag. Avslappet og nysgjerrige følgte de godt med på hundene i ringen. Kanskje de blir å se innenfor ringbåndet neste år….

3 kommentarer leave one →
 1. 02/05/2011 15:24

  Hallo og takk for sist 🙂 Klart det er i orden med bilde vet du 🙂 Og tusen takk for de fine bildene du tok av oss. Veldig gøy!! Jeg håper vi ses snart på stevne igjen, og denne gangen håper jeg du blir å finne innenfor ringtauet.;-)

 2. 05/05/2011 00:34

  Hvordan tror du jeg har det?skulle gått hver gang det er stevne jeg 😀 Håper apport og rute trening fortsatt går bra da 😀 Ja Bjørn,nå er det bare å stå på fremover,hihi

  • 05/05/2011 08:51

   Ja, hvordan du orker å stå i ringen og se på alle andre hele dagen er for meg ubegripelig. Hva skulle vi gjort uten sånne som deg? 🙂 Godt vi har dommere!

   Oppdatering om treningen kommer i løpet av uka – det har skjedd ting 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: