Gå til innhold

Farvel Foxy

29/05/2011

Logremaskinen og verdens mest sjarmerende border collie, Foxy, er ikke lenger en del av flokken.Valget var ikke lett. Dette er noe vi har vurdert frem og tilbake over litt tid. Etter en samtale med Elisabeth ble vi enige om at Foxy skulle få et nytt hjem.

Foxy og jeg har slitt med kjemien og hun har vært vanskelig å jobbe med. Treningsøkt etter treningsøkt endte opp med irritasjon, bortsett fra noen få ganger. Det var de gangene jeg trente føringer denne hunden blomstret. Hun elsker fart og spenning, og selv husets inventar har fått merke hennes iver etter hopp og sprett. Hun måtte få komme til noen som driver med AG, eller rett og slett bare til noen som digger henne for den vimsekoppen hun er.

Magefølelsen sier jeg har vært superheldig, for hun har kommet til en jente med en familie som er aktive innenfor AG. De har flere border collier og har hatt det i 11 år.

Tårene kom som en foss etter at de hadde hentet henne og det var merkelig stille med «bare» Nusse og Zoku.
Tilbakemeldingene på henne er at de er superfornøyde. Hun hadde tuslet rett inn i huset, snust litt for så å hoppe opp i sofaen for å kose. Tydeligvis har jeg i hvert fall gjort henne trygg på nye miljøer 🙂 Nå håper jeg at hun får det livet hun fortjener og lever lykkelig i mange, mange år.

Takk, Foxy – for tiden vi fikk sammen 🙂

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: