Gå til innhold

Vidunderdyret, Nusse

02/06/2011

9 dager igjen til offisiell debut i klasse 2. En gjennomkjøring av øvelsene i dag beviste at denne hunden egentlig har kapasitet til så mye mer…. Opprykk til klasse 2 var egentlig hovedmålet mitt med Nusse før vi kom skikkelig i gang med lydighetstrening. Da hun kom til meg synes jeg at det målet i seg selv var ganske stort, med tanke på hvor usikker hun var. Det var jo ingen garanti for at hun kom til å fungere som konkurransehund.

Det er enkelte ting i klasse 2 programmet som slettes ikke har vær verdens enkleste, men jeg har tross alt aldri trent en hund til å gå klasse 2 øvelser tidligere, så mye har vært nytt for meg også. Allikevel føler jeg at vi har mulighet til et opprykk til klasse 3 en gang i fremtiden. Jeg tror nemlig at Nusse har enorm kapasitet, så her er det bare for meg å henge med i svingene.

Nusse er med på alt - også triks 🙂

Den aller største utfordringen med Nusse må ha vært hennes usikkerhet på fremmede folk og nye steder. Sakte, men sikkert har jeg presset henne til å tolerere mer og mer. I dag, under treningsøkten kom det ca 6 ungdommer for å sparke fotball på den ene halvdelen av løkka. Jeg valgte å teste Nusse litt og kastet like godt apporten helt opp i ungdommen som var i full sving med fotballsparkingen. Nusse løp ut med full fokus på jobben og gjorde en perfekt øvelse (I hvert fall i mine øyne). Hun enset ikke noen!

Nusse på vei tilbake, du ser to av jentene på sidelinjen i bakgrunnen.

Det er vel lov å være litt stolt nå? Gleder meg til debuten og vi satser på ha det morro. Hovedmålet blir å ikke få smultringer, men Nusse vil nok gjøre sitt beste og mer kan man vel ikke be om?

3 kommentarer leave one →
 1. 02/06/2011 22:36

  Du og Nusse kommer til å nå langt =) Stolte av dere! =)

 2. Hege Falck-Bilden permalink
  04/06/2011 10:28

  Så gøy! Du har gjort en kjempeinnsats med Nusse, Heidi. Helt klart at du kan være stolt 🙂 Nusse er nok ikke så rent lite stolt av seg selv, hun heller 🙂 Var nok ikke mange som så Nusse for ett år siden som trodde at hun skulle gå i klasse 2 nå. Tanken at hun ikke taklet en lydighetsring i det hele tatt var vel nærmere…. Dette betyr jo at din tilnærming og positivitet har vært helt riktig for Nusse! Ha det morro på konkurransen og lykke til 🙂

  • 04/06/2011 10:31

   Takk for en kjempehyggelig kommentar, Hege!
   Du er selvfølgelig velkommen til å se på konkurransen om du vil det 🙂 Den er i Flateby til Lørdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: