Gå til innhold

04/07/2011

Tida flyr, selv om jeg i spenning venter på det nye familiemedlemmet, Furi.

Furi ute for første gang. Foto: Elisabeth Isaksen (?)

Jeg har vært litt usikker på om jeg skulle tørre å poste denne bloggen om hvilken valp som blir min, fordi oppdretter, Elisabeth Isaksen, har vært litt av en «jo-jo» angående hvilken valp jeg skal ha. Hehe!
Typisk nok, så klarte jo jeg å forelske meg helt i valpen Elisabeth selv skulle beholde. Elisabeth overbeviser meg om at dette ikke er valpen for meg og jeg glemmer den lille «hvite» en stund. Etter mye frem og tilbake om hvilken tispevalp som skulle bli min, så fikk jeg jammen i meg vilja mi tilslutt. Det ble deleie på tispevalpen med mest hvitt og ifølge Elisabeth en av de «tøffeste» i kullet.

Nå blir det jo spennende å se da, hvordan denne blir i forhold til de to andre vi har i hus. Jeg prøver å ikke se på den lille som et «monster», (tross bildet av henne som en hylende, illsint orm har satt seg på netthinna) og ser frem til en koselig valpetid hvor jeg skal sette grunnlaget for min(og Elisabeths) kommende stjerne 🙂

Zoku, min fantastiske venn 🙂

Etter at det ble bestemt at jeg skulle få en valp til etter at Foxy dro, har det roet seg noe med maset rundt Bjørn og Zoku. Til nå har jeg bare sprukket èn gang og mast om at han må trene mer. (Fy meg, selv om jeg er totalt overbevist om at Zoku mener akkurat det samme…)

Så, for å skryte litt av Bjørn og Zoku da, ja for de er faktisk veldig flinke, Bjørn er bare ikke liiiiiike ivrig som meg. De har gått en del spor og Zoku har blitt superflink! Hun kan fortsatt rote litt i starten av sporet, men så fort hun skjønner at det er spor hun skal gå, ja da går hun jammen i meg spor! Lille jenta durer i vei som et tog og med en konsentrasjon på jobben som jeg til daglig misunner. (Ja, for Zoku er en fantastisk hund å jobbe med).
Kongen (OBS: Ikke Olav!) i enden av sporet fungerer supert og du ser tydelig at hun har forstått at nesa må være i bakken for å komme fremover. Flink Bjørn! (Ja, jeg innrømmer det, jeg har stått på sidelinjen og kommandert, *sukk*).

Bjørn og Zoku går spor 🙂

Ja, så må vi ikke glemme Nusse da! I sommer skal hun få pause fra maset om konkurranselydighet. Hun er blitt storfan av frizbee og har blitt kjempeflink til å fange «disken» i lufta. Jeg blir jo ikke «litt» stolt når hun tar svalestup i lufta, fanger frizbien og lander elegant og sikkert flere meter fra der hun tok sats. De gangene hun ruller rundt som en potetsekk i åkeren trenger vi ikke nevne….
I tillegg driver jeg å utvikler repetoaret hennes med litt triks. Hun kan nå spinne (en vei), gå slalåm mellom beina, åtte-tall mellom beina, bukke, rulle, lukke skapdører og om ikke så lenge ser det ut til at hun kryper ganske bra også. (Nei, Bjørn, vi skal IKKE melde oss på freestyle).

Åtte-tall

Det var da en aldri så liten oppdatering på hva som skjer her nå om dagen. 4 uker igjen, så er det innkjøp av et tonn tørkeruller og jif spray. Da er det igjen dags for valp….

10 kommentarer leave one →
 1. 04/07/2011 21:46

  Jeg må bare beundre pågangsmotet ditt Heidi! masse lykke til, jeg er sikker på at denne valpen også blir en superstjerne! Sammen med Zoku selvfølgelig 😀

  Herlig bilde av Bjørn og Zoku!!!

  • 04/07/2011 22:00

   Tusen takk, Liz! Prøver så godt jeg kan å ikke forvente så altfor mye av denne valpen. Stakkars lille må leve opp til så mye! Nå føler jeg at jeg endelig får tid til å forberede meg på at valpen kommer og vi kan være like flinke med Furi som vi har vært med Zoku. (Selv om Zoku er og blir en røverjente).

   Spennende tid!

 2. Tony permalink
  04/07/2011 21:56

  Spennende for noen og en hver! Gleder meg også storlig til overtagelse om 4 uker!

 3. 04/07/2011 22:22

  Åh herregud Heidi,stakkars deg…men når både Diva & Juni blir borte og August sliter med sårhet og valpene er så himla fine går det helt i stå for meg!!!Det gikk desverre utover deg,at du vil være deleier betyr sinnsykt mye for meg,det skal du vite 😉 Ikke lov å plage Bjørn,hehe!!Han er ivrig skjønner du,men ikke når du syntes han skal være det tenker jeg,dessuten er det Bjørn og min sin hund,og så lenge jeg ikke maser,skal heller ikke du 😉 Sees om ikke så lenge håper jeg 😀

  • 04/07/2011 22:27

   Hahah! Er jo ikke synd på meg! Klart du vil oppfylle dine «behov» først 🙂 Synes du var en artig skrue de dagene du holdt på som værst jeg. Fin valp hadde jeg fått uansett!

   Jeg lover jeg har blitt veldig flink til å la Bjørn holde på i sitt eget (sirup)tempo 😀

 4. 04/07/2011 22:47

  Furi kommer til å kle deg 😉 Hun er kjempe fin og hun kommer til å passe som «hånd i hanske» 😉

 5. Hege Falck-Bilden permalink
  09/07/2011 09:59

  Gleder meg til å møte lille Furi 🙂

  • 10/07/2011 16:02

   Ja, vi tenkte vi kunne komme en tur til dere i sommerferien vår 🙂

   • Hege Falck-Bilden permalink
    11/07/2011 08:52

    Alltid koselig å få besøk av dere 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: