Gå til innhold

10 dager igjen….

20/07/2011

til lille Furi flytter inn 🙂 

Jeg synes jeg har ventet lenge nå, men da det plutselig gikk opp for meg at det bare er 10 dager igjen til hun kommer fikk jeg litt panikk. Er alt klart? Kommer Nusse og Zoku til å ta henne imot på en skikkelig måte? Hva med Pusen, kommer han til å synes at valpen er ok? Ja, og hva med meg? Kommer hun til å like meg??

Samtidig som jeg har fått panikk, så føler jeg meg også veldig klar. Jeg er superklar til å begynne med blanke ark og gleder meg vanvittig mye til valpekurset.

Hvem kan vel motstå dette ansiktet?

Nusse har virkelig fått en god pause fra lydighetstrening og har kost seg masse på turer hvor hun og Zoku har løpt fra sump til sump. Hvem sa at hunder holder seg så mye renere om sommeren?

Ja, så har jeg klart å pådra meg senebetennelse i venstre arm. Jeg må nok skylde på jobben, da den ikke gir kroppen min nok variasjon. Har kjent at noe ikke er helt som det skal en god stund. Så, i går våknet jeg med en venstrearm så smertefull at jeg måtte krype til korset og ringe legen. Sykemelding en uke og en kur med voltaren. Så hva gjør man da, hjemme alene når sola skinner? Jo, da tar abstinensene over og Nusse fikk sin første lydighetsøkt på flere uker. Go’jenta mi var klar som et egg hun – og var så flink atte!

Nussemor

Bjørn har trent en del spor og søk med Zoku i det siste. Sporingen går veldig bra, så bare dem får på plass lydigheten nå, så er første målet til Bjørn å kåre Zoku. Vi vet begge at hunden absolutt ikke er udugelig, men det er jo så klart morro med en kåring uansett 🙂

Fine Zoku 🙂

Helgen skal tilbringes på Blefjell hvor vi var med Bonnie og Caesar i fjor. Det blir nok litt rart uten dem, men jeg kan se for meg at Nusse og Zoku også kommer til å trives der oppe. Man skal ikke se helt bort i fra at det kanskje kommer en blogg i løpet av helgen 🙂

3 kommentarer leave one →
 1. 20/07/2011 16:05

  Ja tenk,bare 10 dager igjen….hvor ble nå tiden av,jeg har jo aldri tid til å kjede meg,ei heller dere som har en hund fra før,men de som ikke har noe fra før….stakkars 😉 Vi trener de små som bare det om dagen,jeg har mine mål og de skal gjennomføres så dere får en hyggelig valp i hus,lille Furi er flink til å rive i stykker papir,alle valpene har en enorm kamp i seg som lover bra til apportering,de ble tross alt født med munnen oppe alle sammen 😀 Jeg har jo vist dere hvor viktig det er å bruke mye tid på valpen,helt fra fødsel,stor forskjell på alle fra de var ca 3 uker til de var nærmere 6 uker,alle valpene er nå godt håndtert og aksepterer alt man gjør med de,de er trygge,sosiale og mat gale,nå er det kun miljø trening igjen 😀 Så de som har kull etter kull,de kan umulig få tid til alt og alle!!God tur,kos dere masse og vips er hente dagen der…..skal til veterinæren på onsdag på fetsund om dere har tid og lyst,masse god bedring med armen 😀

 2. 20/07/2011 17:15

  Ja, ventetiden går nok bittelitt lettere for meg som har Nusse.
  Zoku er strålende fornøyd med at hun snart får en makuleringsvenn. Hun lover å vise lille Furi hvor vi har pappen/papiret vi skal bruke til å fyre opp med til vinteren.

  Det hadde vært knallmorro å se valpene hos dyrlegen. Jeg får se an hvordan jeg jobber 🙂 Vi sees kanskje!

 3. 23/07/2011 20:51

  Gleder oss =D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: