Gå til innhold

Ventetiden er over!

29/07/2011

I går kveld, faktisk 2 dager tidligere enn planlagt, hentet vi endelig hjem Furi…

Bilturen hjem gikk lekende lett. Litt klynking, som jo er forventet. Hun mistet jo brått mor, søsken og kjente omgivelser. Hun sov 90% av bilturen og dette er Elisabeths fortjeneste! All kreditt til oppdretter som har gjort valpene bilvante 🙂

Vel hjemme fikk hun tittet litt på gårdsplassen, kjøkkenet og stua. Deretter fikk hun kveldsmat og en liten sightseeing i hagen foran huset. Hun er en veldig leken og nysgjerrig valp, noe Zoku setter litt for stor pris på. Da natten kom og det var tid for å sove, ja da var det Zoku som holdt oss våkne, for den valpen er bare såååå spennende!

Som forventet våknet Furi rundt klokka 03.00, og måtte tømme blæra og tarmen etter den sene kveldsmaten. Jeg var superrask til å hive på meg klærne, slik at hun ikke fikk hylt om å komme ut av buret. (Jeg vil nemlig ikke ha noe av at hun lærer at hyling=ut). Deretter sov hun til jeg skulle stå opp for å dra på jobb 🙂

Bjørn har vært hjemme og passet henne i dag og tilbakemeldingen var at hun har vært kjempeflink. De har også vært ute og utforsket hagen bak huset og ifølge noen av bildene Bjørn tok, har Furi kost seg veeeeldig.

En glad Furi 🙂

 

Zoku er som nevnt superhappy for at flokken er utvidet. Nusse har som forventet skrudd på sin egen lille «ignorer-knapp», og overser Furi fullstendig. Hun godtar henne, men viser absolutt ingen glede over det nye medlemmet. Kjenner jeg Nusse rett, varer dette i ca en uke….

Furi og Nusse i hagen

Jeg har i dag pint meg gjennom tidenes lengste arbeidsdag og gledet meg så enormt til å se valpen min. Det jeg kommer hjem til er en snorkende valp, som aldeles ikke har store planer om å være med på noen nye eventyr. Så, derfor rakk jeg å poste denne bloggen nå. «Valpevakten» er ute og klipper plenen, sånn at vi lettere kan leke litt i hagen i kveld.

Tilslutt et bilde av verdens fineste valp:

Kan man finne noe søtere?

 

4 kommentarer leave one →
 1. Hege Falck-Bilden permalink
  29/07/2011 21:39

  Gratulerer 🙂 Så kjempesøt!! Gleder meg til å blir kjent med lille Furi 🙂 🙂

 2. 29/07/2011 21:45

  Klart av knappen må fungere,spesiellt når det er 30 varmegrader 😉 Så kos at alt går bra og at du er fornøyd med Furi 😀

  • Hege Falck-Bilden permalink
   30/07/2011 15:40

   Du er en samvittighetsfull og god oppdretter etter hva jeg kan skjønne, Elisabeth 🙂 De som legger så mye arbeid i sitt oppdrett får som regel friske/stødige/gode valper og fornøyde valpekjøpere! Det er dessverre ikke alle oppdrettere som tenker på det… Det er ikke bare å parre tispa si og så la det «skure og gå». Det ligger mye jobb i å velge så riktige (mentalt/helse/kombinasjon) foreldre som mulig og når valpene kommer/blir store nok starter en kjempejobb bl.a. med riktig sosialisering / behandling. En klapp på skulderen fra meg til deg (selv om det sikkert ikke betyr så mye …)

 3. 01/08/2011 04:45

  Så fin hun er! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: