Gå til innhold

Nusse med nakkevondt

18/08/2011

I det siste synes jeg Nusse har gått litt rart, spesielt på venstre frambein. Samtidig har jeg sett at hun har holdt hodet litt skeivt. Nusse har vært hos Kristin Halle og mistanken min var rett…. 

 

Nusse har nakkevondt 😦

Jenta mi 🙂

Under hele konsultasjonen var Nusse en engel, men hun sluttet å pese da Kristin traff ømme punkter. Kristin sa ikke så mye, men jeg forstod hvor ting «satt». Hun begynte bakerst og jobbet seg oppover mot nakke og hode. Da hun kom til nakken pratet hun litt mer. Her var det noe som satt veeeeeldig. Nusse viste tydelige tegn på at dette var ubehagelig, men hun satt stille. Plutselig hørte jeg flere knekkelyder og Nusse ble først litt forskrekket, men det var tydelig at noe ble bedre. Det var akkurat som om hun endelig fikk «slappet av» i nakken.

Deretter skulle hun ligge på siden på bordet, for mistanken min om at noe satt i venstre skulder var også rett. Denne behandlingen likte hun absolutt ikke, men god som Nusse er, så holdt hun ut – uten store protester.

Etter behandlingen var ferdig sa Kristin at den i nakken mest sannsynlig var resultat av et kraftig sammenstøt. Jeg følte meg som en elendig hundeeier som ikke hadde sett dette tidligere. Vi kom frem til at hun mest sannsynlig har deiset inn i et tre på tur.

Vi skal fortsette behandlingen og jeg fikk massasjeoppdrag her hjemme så lenge. Jeg har massert henne jevnt og det var også på denne måten jeg fant ut at det måtte sitte noe mer der enn det jeg klarte å reparere. Massasjen skulle jeg bare fortsette med, helst med litt arnica.

Forbud mot løping løs på tur med de 2 andre i 3 dager + litt smertestillende for å dempe ømheten som følger etter behandling. Nå krysser jeg fingrene for at Nusse blir helt bra – for vi skal nemlig prøve oss på LP-cupen i klubben fremover 🙂

4 kommentarer leave one →
 1. 18/08/2011 22:17

  Nusse ❤ Godt det ble oppdaget,ikke godt å gå sånn :/

  • 19/08/2011 10:33

   Ja, enda godt! Jeg vet godt hvordan det er å ha vondt i nakken og skulder. Lille Nusse fortjener ikke å ha det vondt. Nå blir hun sikkert «superNusse» når hun blir frisk igjen! 😀

 2. 20/08/2011 11:41

  «Når nakken er god er allting godt»

 3. 21/08/2011 19:04

  Det er ikke lett å oppdage ting på hunder. De sier jo ikke i fra, tapre som de er 🙂 Hun blir sikkert helt fin igjen, og godt å høre at behandlingen gikk så bra som den gjorde!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: