Gå til innhold

Kontrollert føring…

29/04/2012

I dag dro vi håpefulle avgårde hjem til Anniken Jensen for litt privattimer. Det var Jesper, Bjørn og jeg som skulle ha timer – og jammen har vi ikke kommet hjem med mestringsfølelse – og ikke minst motivasjon i bagasjen! 

Både Zoku og jeg er nokså nybegynnere i AG. Jeg har da gått noen kurs opp gjennom åra, men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal bli skikkelig flink! Zoku er den utvalgte hunden for meg i denne sporten og jeg har i noen uker nå lurt på om bikkja kanskje er hakket for rask for meg. Har følt at både bein og hjerne henger etter, mens bikkja løper ukontrollert over og gjennom alt av hinder. Dette fikk vi motbevist i dag og her er en aldri så liten film fra treningen:

 

 

Furi og Bjørn har også begynt å leke seg litt med AG og var med i dag. Furi viser seg å være en ganske så smart og arbeidsvillig dame – så lenge Bjørn er overbevisende nok 😉
Kjempeflinke var dem og det var supermorro å se dem mestre og ha det gøy! Fikk tatt et skikkelig blinkskudd av dem, og  jeg må si at Bjørn virkelig har stilen inne:

Go Bjørn! 🙂 Hehe!

Jesper, sønnen til Hege Lindahl var også med på timene i dag. En skikkelig flink gutt som er spennede å følge. Her er bilder av han med hundene Abbi (Wheaten) og  Juni (Border Collie).

Jesper og Abbi

Jesper med Juni

Det er ingen tvil om at i hvert fall jeg skal fortsette med treningen. Bare jeg blir god nok, så vet jeg konkurranselysten kommer, så dette skal vi gjøre grundig. Kanskje jeg burde sette meg som mål å starte i AG neste år? Enn så lenge skal vi bare fortsette å ha det morro, så får vi se om jeg i mellomtiden finner et LP stevne jeg kan være med på. (Ja, for jeg har ikke glemt det helt bort i alle hinderne…..)

7 kommentarer leave one →
 1. Hege Lindahl permalink
  29/04/2012 22:06

  Synes du og Jesper skal sette dere et mål sammen, jeg! Finn dere et ag stevne og tren mot det.

 2. 29/04/2012 22:40

  Så flott med en dose mestring! 😀 Det er det aller beste. Jeg er forresten sikker på at dere får til hva det skulle være 🙂 Er det noen grunn til at du belønner med godbit i videoen og ikke leke, forresten?

  • 29/04/2012 22:53

   Hei! 🙂

   Er en grunn til at jeg belønner med godbit. Med leke blir hun veldig stresset og hopper veldig langt og løper ekstremt fort. Her vil jeg ha henne litt roligere slik at vi får trent på tette svinger 🙂

   • 29/04/2012 23:49

    Tenkte meg det, ja 🙂 Så veldig bra og kontrollert ut det der, ja! Hun høres veldig ut som Frøya egentlig. Gjør du noe annet for å få bedre konsentrasjon under trening?

 3. 30/04/2012 08:18

  Gøy med film 🙂 Dette blir bra vet du 🙂

 4. 30/04/2012 11:04

  Herregud så morsomt å se 😉 Heia Bjørn,med litt bedre plassering kommer det til å bli knall,hihi 😉 Flinke dere,og kjempe stolt blir jeg 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: