Gå til innhold

Fineste jentene!

06/11/2012

Blir liksom en stund mellom hvert blogginnlegg nå, og vi har jo igrunn gjort ganske mye…
Rundering, gjeting og ikke minst så har jo Nusse vært på date! 
Runderingskurset med Finn Hugo var kjempemorro og Zoku var virkelig i sitt ess! Etter noen økter på lørdag var hun allerede på søndag klar for å starte melding med løsbitt. Klarte igrunn det også hun 🙂
Furi var typisk Furi og syntes alt av trær, røtter og busker var kjempeskummelt i den ukjente skogen…. Vi fikk da til noen gode slag, men til og med leire på bakken var livsfarlig å tråkke i den helgen. Jaja, tenkte jeg – så blir ikke Furi noen runderingstjerne heller da,

Furi

Selv om jeg til tider kan bli både irritert og skuffet, så klarer jeg liksom ikke å gi helt opp heller, så da jeg bestemte meg for å bestille tjenestetegn til Zoku, så bestilte jeg jo selvfølgelig et til Furi også…bare sånn tilfelle! På søndag dro vi ut i skogen for å trene rundering med noen i klubben. Etter en knalløkt med Zoku som meldte med løsbitt på alle sine funn, prøvde jeg en runde med Furi. Slettes ikke dum den hunden, for hun hadde lært masse på kurset hun! Vips, så hadde hun 4 perfekte slag etter hverandre 😉 Kan tenke meg hun kommer til å se fantatstisk ut med sitt rosa tjenestegn etterhvert!

Mistenker egentlig at Furi fikk bygget en del selvtillit den helga vi gjetet. Hun startet jo også der som ganske usikker, men endte opp med å ta et aldri så lite jafs av nesa på en stakkars sau, (som forsåvidt var ganske så bøs mot henne da).

«Hold deg unna!»

Lydighetstreningene med Furi har som regel vært som å gå med sirup under skoa. Det har bare sånn helt plutselig løsnet også. Hun har masse energi i momentene sine og holder ut mye lenger enn før. Kanskje det lukter bronsemerkeprøve i mars likevel… Morro er det i alle fall – for nå har Furi det morro også 🙂

Zoku og jeg skal starte vårt første innestevne på Dogs 4 all. Gjør et forsøk til i klasse 2 og  lar Zoku smake litt mer på livet som konkurransehund. Håper jo på at all erfaring etterhvert blir god erfaring, så vi kan bli ganske så stabile på konkurransedagene våre 🙂 Zoku har dessverre kuttet seg litt oppå poten på en av turene våre, så i dag haltet hun på trening. Mer hvile må til, så får vi trene jevnt den siste uka før stevnet.

Zoku 🙂

Nussemor bare spiser, fiser og sover om dagen. Mistenker veldig at det er valper der ja. Hun orket f.eks ikke å rundere her om dagen. Gjorde et tappert forsøk, men jeg så fort at hun egentlig heller ville ligge i bilen og ruge. Så, da fikk hun lov til det. I dag var hun i hundre på trening, så vi lekte oss med småtriks. Rare, rare Nusse 🙂 Jeg skal en uke til Malmø på tjenestereise nå, så ultralyden må vente til jeg kommer hjem igjen. Spennende! Er det valper der, så må jeg på nytt begynner å stålsette meg…. 3 hunder er nok, 3 hunder er nok, 3 hunder er nok!

Nussemor 🙂

2 kommentarer leave one →
  1. 10/11/2012 12:54

    Syntes du er streng mot deg selv når du mener 3 hunder er nok :p Gleder meg til ultralyd altså 😀

  2. Hege Falck-Bilden permalink
    15/11/2012 18:50

    Det er så morsomt å lese om de forskjellige øvelsene du/dere gjør med hundene og ikke minst å se alle de fine bildene 🙂 Liker å følge litt med på hva dere og «barnebarna» finner på, vet du 🙂 Og ja, det blir spennende å se hva Nusse ruger på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: