Gå til innhold

Oida! Rallystevne?

26/01/2013

Var «crazy» her om dagen og meldte både Zoku og Nusse på stevne i Rallylydighet. Gikk et nybegynnerkurs med Nusse en gang i tiden og tenkte at det var på tide å prøve seg på den nylige godkjente NKK-sporten! 

Har ikke store planer om å legge meg i «hardtrening», men i alle fall gå gjennom skiltene til klasse 1, så jeg er sikker på at jeg vet hva jeg skal be dyra mine om ved hvert enkelt skilt. I RL, så er det vel flest disk pga førerfeil :p Skal ikke se heeeelt bort ifra at jeg kan gjøre en aldri så liten «blemme»…. Hehe!

Nusse på RL-kurset

Nusse på RL-kurset’

Jeg er jo liksom så flink nå da og sier til meg selv at dette skal vi gjøre bare for å ha det gøy…. Er bare det at jeg kjenner meg selv veldig godt og om hundene mine er «klare» på selve stevnedagen – ja da går vi for gull! Haha! Kan jo bli ganske så spennende å gå der med en Nusse som ikke får mer enn ca. 14 dager med trening før debuten. Noe gøy må vi jo gjøre når hun kommer hjem igjen 🙂 Regner igrunn med at hun er riiiiimelig klar for litt action uten valper hengende i pattene.

Zoku og jeg har trent litt på enkelte øvelser hun ikke kunne fra før. Som vanlig tar hun ting på 1-2-3 og RL-øvelser var intet unntak. Kanskje det er denne sporten vi skal satse på? *Hmmmmm* Bakdelen i klasse 1 er at vi må gå med den hersens førerlina – og ja den er bare i veien! Så, dersom vi skal satse på dette, så må vi gå for 190 poeng eller mer – for det betyr direkte opprykk. Muha!

Fineste :D

Fineste 😀

Furi og jeg har hatt vår første kveld på bronsemerkekurs. Jeg tror hun syntes det var litt rart å være alene sammen med meg og ble ganske fort sliten. Hun er vant til korte økter og heller litt flere. Nå måtte hun jobbe litt lenger enn vanlig, i tillegg til at det var 7 andre «ukjente» hunder der. Selv er jeg ganske så fornøyd med Duri’n, for hun jobbet kjempebra med masse fokus på meg og jobben hun skulle gjøre. Hun har forandret seg enormt bare de siste 3-4 mnd. og nå har jeg trua på at hun kan bli en ganske så fantastisk brukshund 🙂 Gleder meg til fortsettelsen og om vi ikke klarer merket, så er det absolutt ikke verdens undergang – da tar vi bare sølvmerket isteden 😉

Rareste Furivalpen :)

Rareste Furivalpen 🙂

3 kommentarer leave one →
 1. 30/01/2013 18:22

  Du aner ikke hvor klar Nusse er for mer action 😉 hun kommer til å boble over 😀 Lurte litt på RL jeg også men jeg kommer til å bli så forvirret av førerline og leseskilt samtidig at jeg droppet det 😉 morro at Furidurin har forandret seg til det bedre 😀

  • 30/01/2013 19:29

   RL er litt forvirrende i starten, ja! Hehe! 🙂
   Furi blir bare bedre og bedre. Har alltid hatt stooor kjærlighet for den hunden, men nå har hun virkelig blitt «moden» 😀

 2. 07/02/2013 12:16

  Jeg forsøkte RL en gang, uoff (med dommer, på en trening). Hadde aldri gjort det før, men har en grunnmomentene fra LP – så går det vel greit sålenge en klarer å lese skilt samtidig som en konser på hund. Når jeg som heller ikke går LP gikk til 171 poeng – så fikser du dette som bare 😀 Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: