Gå til innhold

Kali har kommet!

18/07/2014

Planen er å blogge litt om erfaringene mine med ny rase. Det er både skremmende og artig på en gang. Jeg «snublet» ganske så tilfeldig over kullet min nye valp kommer fra, men fristelsen ble for stor…. Jeg bare MÅTTE ha en!

Kali

Kali

 

Det kan nesten virke som om jeg ikke har tenkt gjennom rasevalget, men det stemmer ikke helt. Malinois har stått ganske høyt på min ønskeliste i flere år, men jeg har aldri turt. Har hele tiden sagt til meg selv at de er for tøffe, for skarpe, for kjappe – og man må for all del ikke ha dem sammen med barn!  Det var frem til «svigemor» tok meg med til en venninne som nå hadde et kull med 14 valper. Jeg hadde med meg Ben og vi fikk begge hilse på mor til kullet. I tillegg hadde de en tervueren hann, født i et mallekull, som vi også fikk hilse på. Jeg falt pladask….

Jeg valgte å gå for tispe, selv om jeg de siste årene har sagt at jeg ikke skal ha flere tisper :p Rasen er stor og jeg tenkte litt i de baner at siden jeg ikke kjenner rasen så godt, så kan det kanskje være greit å slippe den store «pubertetskampen» med hannhunden. Et steg om gangen! 😉

Akkurat Kali ble valgt i samarbeid med oppdretter og enn så lenge ser hun ut til å være et godt valg. Trygg og god, mild  i blikket, ikke noen ekstrem krokodille (enda i hvert fall) og med en veldig god av-knapp. Til vår store overraskelse har Zoku tatt henne imot, uten å gjør noen stor «greie» ut av det. Nå får jeg bare brette opp ermene, møte frykten i øynene og forme den lille stjerna til å bli det beste hun kan bli 🙂

 

Kali og Ben

Kali og Ben

One Comment leave one →
  1. Hege Falck-Bilden permalink
    01/08/2014 15:55

    Gleder meg til å følge deg og Kali i årene framover, Heidi! Hun er bare et helt skjønt lite troll fra en meget seriøs og dyktig oppdretter og du er kjempedyktig med hund så dette har jeg stor tro på 🙂 Klem fra «svigermor»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: